Agenda

Tentoonstelling "Wijken in Nieuwegein" 

Vanaf 24 september t/m 7 januari 2019 zullen in Museum Warsenhoeck exposities worden gehouden over de Wijken in Nieuwegein.

Er wordt aandacht besteed aan o.a. architectuur, opgegraven vondsten, wijkraden en het ontstaan van de wijken. Er zullen diverse filmpjes vertoond worden. En bij diverse wijken zijn er ook maquettes te zien. Om de 2,5 maand wordt gewisseld, zodat er steeds nieuwe wijken te zien zijn. Er wordt begonnen met Juptphaas-Wijkersloot, daarna volgen Vreeswijk, Zandveld/Hoog Zandveld, Lekboulevard en Klaphek.

Kunst op de hooizolder

Van zondag 1 oktober tot begin volgend jaar is op de kunstzolder van Museum Warsenhoeck keramiek te zien van Nora Baetens uit Amersfoort.

Foto-tentoonstelling

Op de tussenverdieping in het museum is vanaf zondag 15 oktober een foto-expositie ingericht die oudheden laat zien die langs de Nieuwegeinse Wetering liggen.

Alle exposities zijn te bezichtigen gedurende de openingstijden van het museum op woensdag, zaterdag en zondag. In de periode van 1 maart t/m 31 oktober  van 14.00 - 17.00 uur. In de periode van 1 november tot 1 maart geopend op van 14.00 - 16.00 uur.

Meer informatie: www.museumwarsenhoeck.nl/museum.html

Pagina opties

Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina

Onderdelen van het Natuurkwartier