Activiteiten

Het Milieu Educatie Centrum (MEC) organiseert regelmatig leuke binnen en buiten doe-activiteiten zoals  knutselen, een beleefroute, voorlezen en/of  natuurtheater voor de schoolgaande kinderen. Kom jij ook? De activiteiten worden ingepland op dinsdag, woensdag en donderdag. Wil je weten welke activiteiten er zijn en meer informatie? Klik dan op de onderstaande knop.  Voor BSO zijn deze vakantie-activiteiten niet toegankelijk. Kijk voor vakantie-activiteiten voor BSO op www.natuurkwartier.nl/Aanbodkinderopvang, reserveren door BSO noodzakelijk.

Randvoorwaarden

Voor de uitvoering van onze activiteiten zijn wij afhankelijk van vrijwilligers en omstandigheden. Het kan voorkomen dat wij door omstandigheden of onvoldoende vrijwilligers genoodzaakt zijn het programma te wijzigen. Wij bieden dan een alternatief aan voor de betreffende activiteit. Indien een activiteit geheel vervalt, publiceren wij dat op facebook.

Voor al onze vakantie activiteiten geldt dat kinderen begeleid worden door een volwassene en onder directe verantwoordelijkheid van deze volwassene staan. Wij nemen geen verantwoordelijk voor kinderen die zelfstandig aan activiteiten deelnemen of het gebied bezoeken. Wij behouden ons het recht voor om kinderen die zonder begeleiding willen deelnemen aan activiteiten te weigeren. Begeleiders en kinderen dienen de instructies en aanwijzingen van vrijwilligers en medewerkers Natuurkwartier op te volgen. Deelname aan activiteiten en bezoek gebied is op eigen risico. Het Natuurkwartier is niet aansprakelijk voor letsel en schade ontstaan door deelname aan een van onze activiteiten.