Coronamaatregelen

De versoepelingen per 25 februari waren al even bekend; maar wat betekenen deze voor het Natuurkwartier?

Nederland gaat vanaf vrijdag 25 februari na een periode van lockdown grotendeels van het slot. In het Natuurkwartier vervalt vanaf deze datum -ten opzichte van de huidige situatie- de toegangscontrole bij de kinderboerderij, wordt de 1,5 meter maatregel (in het hele gebied) losgelaten en worden de binnenverblijven daarmee weer opengesteld. Ook is de kinderboerderij en de rest van het Natuurkwartier voor bezoekers weer bereikbaar via alle toegangshekken. 

Eerdere versoepelingen
Eerder hadden de versoepelingen effect op Museum Warsenhoeck, Poldermolen Oudegein en Kinderboerderij IJsselstee. Waar bij de laatste locatie sinds 22 januari de openingstijden weer de 'oude' openingstijden gelden; vanaf 10 uur in de ochtend. Voor Museum Warsenhoeck en Poldermolen Oudegein is het sinds eind januari mogelijk om publiek te onvangen. Kijk hier voor de openingstijden van deze locaties .

Kinderboerderij IJsselstee
di - zo 10:00 – 17:00 uur*

Buitenruimte Natuurkwartier
di - zo 10:00 – 17:00 uur*
(Milieu Educatie Centrum is voor activiteiten gesloten; toiletten tijdens openingstijden toegankelijk)

Poldermolen Oudegein
Binnenruimte van de poldermolen geopend tijdens draaidagen én bij het uithangen van de blauwe wimpel; op woensdag- en zondagmiddag draait de molen.

Museum Warsenhoeck
Het museum is sinds weer geopend; een geldige QR-code is nodig voor toegang.

*Buitenruimte Natuurkwartier en kinderboerderij in de schoolvakantie ook op maandag geopend.