Lezing & Workshop Camilla Dreef ** Uitverkocht!

Datum: 21 januari 2019 18:30 uur - 21 januari 2019 21:00 uur
Organisator: Stichting De Groene Koepel
Locatie: Natuurkwartier - MEC, Geinoord 9, 3432 PE Nieuwegein

Van vogelverhalen naar vogelbescherming

Door Camilla Dreef*: bioloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland.

 

De lezing is uitverkocht, maar bent u op zoek naar een kaartje? Houdt dan het Facebookevenement en TicketSwap in de gaten!

 

Maandagavond 21 januari komt bioloog en vogelaar Camilla Dreef naar het Natuurkwartier Nieuwegein om te vertellen over vogels, vogels kijken, de Vogelbescherming en haar heerlijke boek 'Kwie kwie kwie kwie kwie, een boek vol vogelverhalen'. Tijdens deze lezing zal Camilla haar persoonlijke vogelavonturen delen. Zij ontwikkelde zich van natuurmeisje naar vogelonderzoeker en vogelaar. Waarom begon ze met vogels kijken? Waarom is het zo leuk? En waar moet je nou beginnen?

 

Camilla hoopt met haar verhalen mensen aan te steken met het ‘vogelvirus’. Het is besmettelijk. Door vogelverhalen met elkaar te delen, gaan mensen anders kijken naar hun omgeving en dat draagt weer bij aan natuurbescherming.

 

Camilla neemt je deze avond niet alleen mee op ontdekkingsreis in de vogelwereld vol verrassingen, ze verzorgt ook een workshop over vogels kijken. Zo ben je na deze avond klaargestoomd voor de Nationale Tuinvogeltelling die het weekend daarop plaatsvindt. Iedereen kan namelijk bijdragen aan een stukje vogelbescherming, gewoon vanuit je eigen tuin. Wie weet ontdek jij wel een vogelaar in jezelf!

 

De toegang bedraagt € 10,- inclusief koffie en thee bij binnenkomst.

Aanmelden: op www.degroenekoepel.nl alwaar je een aanmeldformulier invult. Let op: vol =vol! 
 
Tijd: inloop vanaf 18.30 uur, lezing + workshop van 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Natuurkwartier Nieuwegein

Prijs: € 10,-

*Camilla Dreef (1989) is bioloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland. Ze is bekend van tv-optredens, onder andere in BinnensteBuiten en In de ban van de Condor, en haar vlog over het Haringvliet. Daarnaast doet ze ecologisch onderzoek als zelfstandig ecoloog. In 2018 bracht ze haar eerste boek Kwie-kwie-kwie-kwie-kwie uit.

Camilla Dreef
Logo Camilla Dreef
IJsvogel De Biezen