De zomer is hier!


Kids en ouders uit Nieuwegein! School is binnenkort weer even voorbij en de warme dagen breken aan: je denkt aan vakantie, een dagje eropuit of toch lekker chillen. In het groen van het Natuurkwartier kan je alle kanten op!

Dichtbij huis valt er deze zomer voor alle leeftijden ontzettend veel te beleven: ontdekken met doe-opdrachten uit de buitenbalie, aanmodderen in de natuurspeeltuin, voel je voeten op het blotevoetenpad, zoek naar kabouters in het bos of duik volledig in Disc Golf.
 

Zomerse buitenbalie

Ga je graag op eigen houtje of met vrienden op ontdekkingstocht? Dan is de Zomerbalie er voor jou! Met doe-opdrachten ontdek je wat hier allemaal leeft en wat je kan met de natuur. Schep naar waterdiertjes, geef een bloemige make-over, snoep uit de moestuin of maak een lavendelzeep voor thuis. Kom langs en je zult verbaasd zijn over wat je allemaal kunt in, voor en met de natuur!

Zin in een toffe en leerzame zomer in een natuurlijke omgeving? Vanaf 20 juli vind je iedere dinsdag, woensdag en donderdag (van 10.00-16.00 uur) de Buitenbalie vóór het Milieu Educatie Centrum in het Natuurkwartier.

Wil je nu al aan de slag? Klik op de onderstaande button en ga aan de slag met de doekaarten voor thuis.