poster zomervakantieactiviteiten

Zomer in het Natuurkwartier: De Buitenbalie

Datum:

Leen een schepnet of zandspeelgoed, maak een natuurschilderijtje, maak heksensoep, ontdek wat er groeit in de moestuin, maak een muziekinstrument en nog zo veel meer activiteiten die het Natuurkwartier deze zomer organiseert voor kinderen uit Nieuwegein en omgeving.

De Buitenbalie van het Natuurkwartier is er om kinderen de gehele zomervakantie een leuk alternatief te bieden wanneer bijvoorbeeld het coronavirus de geplande vakantie heeft gedwarsboomd, maar is er vooral om kinderen die deze zomer in Nieuwegein vertoeven een leuke en leerzame zomer te bezorgen. De Buitenbalie vindt plaats van 21 juli tot en met 27 augustus op de dinsdag, woensdag en donderdag (van 10.00-16.00 uur) vóór het Milieu Educatie Centrum en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Kom je ook?

De Buitenbalie is onderdeel van een serie van kinderenactiviteiten in Nieuwegein. Via deze link is het volledige zomerprogramma te vinden en kan je je inschrijven voor een activiteit. De meeste activiteiten zijn gratis. Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en kaders van het RIVM.