Online informatiebijeenkomst nieuwbouw

Op 19 januari 2022 organiseert het team van het Milieu Educatie Centrum een online informatiebijeenkomst voor de aanstaande nieuwbouw. U bent van harte welkom om dit bij te wonen van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur.

In de bijeenkomst wordt het uitgewerkte ontwerp gepresenteerd van het nieuwe onderkomen van het Milieu Educatie Centrum en partners. Zo komen de architecten, projectleider en wethouder aan het woord over de ontwikkeling, de veranderingen en de inpassing van de nieuwbouw in het Natuurkwartier. Ook is er vanzelfsprekend ruimte voor reacties en vragen op de voorgenomen plannen.

Aanmelden
U kunt zich via het onderstaand formulier aanmelden voor de online informatiebijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u eerst een bevestiging. Vervolgens ontvangt u vooraf aan de bijeenkomst via uw emailadres een link van de vergadersoftware Microsoft Teams en een technische instructie.

Voor de bijeenkomst zijn een beperkt aantal deelnemers aanmelden; dus meldt u gelieve tijdig aan. Wanneer u bent aangemeld en u bent toch verhinderd, geef dit ook weer graag aan ons door. We maken dan eventuele andere ge├»nteresseerden alsnog blij met een plekje.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de informatiebijeenkomst? U kunt hiervoor mailen naar natuurkwartier@nieuwegein.nl