Nieuwbouw MEC

Eindelijk is het zover! Het oude Milieu Educatie Centrum wordt gesloopt en er komt een nieuw gebouw voor in de plaats. In 2024 gaat er gesloopt en gebouwd worden.  Als bezoeker merk je hier natuurlijk ook het een en ander van. Vanaf 8 januari worden delen van het park gesloten.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg je de verbouwing met ons mee? 

We blijven (deels) open

Tijdens de verbouwing blijft een deel van het Natuurkwartier open. Als bezoeker kun je nog steeds naar de kinderboerderij, het museum en de molen. Die zijn volgens de normale openingstijden geopend. De natuurspeeltuin en de vlinderydille zullen tijdens de verbouwing niet bereikbaar zijn voor publiek. Ook het kabouterpad en het blote voetenpad kun je helaas een poosje niet lopen.

Onze openingstijden blijven tijdens de verbouwing hetzelfde.

Bereikbaarheid

De hoofdingang naar het Natuurkwartier zal worden afgesloten. Je kunt dus niet meer via de geinoord op het Natuurkwartier komen. Deze weg wordt namelijk gebruikt door bouwverkeer. Ook de ingang aan de achterkant van het park wordt gesloten. De (invaliden) parkeerplekken zijn tijdens de bouw niet bereikbaar. Ook de fietsenstalling op het park is niet bereikbaar.

De loopbrug over de Doorslag blijft open. Ook via de brug bij de stal of via het pad op de kinderboerderij kun je nog op het park komen. Bij het pad vind je ook een fietsenstalling.

Op het onderstaande kaartje kun je zien hoe je het park nog kunt bereiken.
 

Eetbaar landschap

Er komt niet alleen een nieuw gebouw, we krijgen er ook een voedsel bos bij! Wil je daar meer over weten? Lees dan ons blog!

Blog eetbaar landschap